Make your own free website on Tripod.com
Galeri Dj@member Eraroom!!

Home

Kudsiar Kahar
Halim Othman
Linda Onn
Seelan Paul
Khairil Rashid
Nadira Azizan
Fara Fauzana
Nila Kurnia
Rostam
Nana
Kieran
Seelan Paul

<<Nama Penuh : C-Lan Paul

Tarikh Lahir : 7 Ogos 1974

Tempat Lahir : Ipoh Perak

Zodiak : Leo

Keluarga : Isteri seorang Carolyn, anak seorang Shanessa, 3 kakak dan ibubapa

Filem kegemaran : Shawshank Redemption

Lagu Kegemaran : With or Without You - U2

Binatang kesayangan : Anjing saya -Kiara

Makanan kegemaran anda? : Roti canai!

Apakah ciri-ciri fizikal menarik yang menyebabkan orang memandang dua kali terhadap anda? : Montel

Apakah kebolehan anda selain daripada menjadi pengacara/penyampai? : Minum sambil bercakap

3 Perkara yang anda paling tidak suka lakukan dalam kehidupan seharian? : Cuci kasut...pergi shopping...masuk hospital!

Saat yang paling meresahkan yang pernah anda alami dalam kehidupan :Apabila terpaksa membuat ujian SARS pada bulan April.

Kenangan paling indah yang anda alami dalam karier anda sebagai penyampai ERA. : Dicalonkan untuk beberapa anugerah.

Peristiwa yang membuatkan anda geram dan marah sampai saat ini. : Banyak...semuanya saya pendamkan..tunggu ye...nanti satu hari I meletup....

Peristiwa lucu yang pernah terjadi dalam kehidupan anda. :Hmmmm...malulah...kalau nak tahu email-lah I...sathiaseelan@astro.com.my

Apakah kelemahan anda yang paling ketara? : Saya ni pelupa...

Siapakah yang anda paling cuba elakkan daripada bersemuka? : Bekas kekasih yang ke-100.

Jika ditawarkan berlakon watak utama, peranan yang macamanakah yang anda suka lakonkan? :Perogol bersiri

Pengertian anda tentang cinta sebenar : Tak percaya cinta sebenar...sori ye....

Jika diberi 1 juta, apa yang akan anda lakukan terhadap wang tersebut? : Cuba arrange makan malam dengan Pamela Anderson..kat Bahamas...just me and her....

Idola anda. Mengapa? :Beckham....seorang bapa, suami dan pemain yang tenang walaupun popular bagak gitu....

Jika anda menjadi wakil rakyat, apakah pelan tindakan anda untuk membangunkan kawasan DUN anda? :Buat kompleks keluarga yang best...keluarga dipentingkan.

Destinasi pelancongan pilihan dalam dan luar negara. : Pulau Redang dan Bahamas.

Bagaimana anda ingin diingati? : Seorang Budak Nakal yang baik!

Selain daripada kunci dan dompet, apakah barang yang anda mesti bawa bersama? : H/phone - bini selalu kacaula

Pakaian kegemaran anda? : kasual dan beragin

Apa yang membuat kehidupan menjadi begitu bernilai? : Kehadiran kelurga sendiri & teman teman akrab ERA

Bau minyak wangi kegemaran dan jenama minyak wangi kegemaran anda? : Bau mesti kena bau macho . jenama banyaklah, Aqua, Barroco, Calin, Polo.

Harapan anda 5-10 tahun akan datang tentang karier anda : Jadi Big Boss....

Lengkapkan ayat ini: Jika saya bukan seorang penyampai, saya ingin menjadi seorang director macam Aziz M. Osman . Rendah, Comel, Kaya & Berbakat!